Моделка на OnlyFans от Австралия е пристигнала Мексико с колежка и е

...
Моделка на OnlyFans от Австралия е пристигнала Мексико с колежка и е
Коментари Харесай

Порномодел иска да прави секс със сто студенти пред камера

Моделка на OnlyFans от Австралия е пристигнала Мексико с колежка и е оповестила, че смятат да вършат секс със 100 студенти, информира PerthNow.

24-годишната Бони Блу споделя, че възнамерява да прави секс със студенти в Канкун, щата Кинтана Роо, по време на пролетната почивка и да го снима.

Последната скандална акция на австралийката от английски генезис е от ноември 2023 година Тогава тя и порномоделката Лейлани Мей оповестиха, че имат желание да вършат секс с ученици на австралийски учебни заведения и да снимат протичащото се.

Моделките прецизираха, че фотосите ще стават единствено по взаимно единодушие. Този проект предизвика огромен скандал в град Голд Коуст, където живее Блу.



Сега тя споделя, че дружно с Мей не имат намерение да се извинява за новото начинание, „ в случай че то не се харесва на някого, както се случи в Голд Коуст “. „ Много студенти искат да вършат секс през пролетната почивка. Мисля, че ние сме подготвени за това и нямаме потребност от увещание, ще помогнем на дамите на отмора, спасявайки ги от досадното внимание на младите мъже “, споделя тя.

Блу декларира, че ще снимат четири до пет видеоклипа дневно и ще завоюват към 200 хиляди австралийски долара по време на празниците. В същото време тя предизвести, че всички участници би трябвало да са над 18 години и видеото няма да бъде оповестено онлайн без тяхното единодушие. Тя посъветва родителите на младежите да дойдат с тях и да се уверят, че не се случва нищо неприятно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР